<
НОВИНИ ДНЯ: Байден потрапив у пастку обіцянками допомоги та страхом ескалації війни в Україні – Foreign Policy  Україні потрібні західні системи ППО для знищення розвідувальних БПЛА росіян, - ISW  Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.09.2023 488

До України повертаєтья антициклон: синоптик Діденко розказала, що буде з погодою

Вже 16 вересня холодний фронт з дощами та грозами покине нашу країну.

Холодний атмосферний фронт, що зараз приніс до нас дощі та похолодання, вже у суботу залишить Україну. Пише УНІАН. 

"16 вересня ми вже будемо в тиловій його частині, знову повертається антициклональне панування. Тому вихідними, 16 та 17 вересня, в Україні очікується переважно суха погода", - пояснила синоптик Наталка Діденко.

За її даними, температура повітря підвищиться до комфортних значень, впродовж дня передбачається +20...+25 градусів, на південному заході повітря прогріється до +28 градусів.

У Києві в суботу та неділю дощів не буде, каже Наталка Діденко. Максимальна температура повітря в суботу становитиме +22...+23 градуси, а в неділю вже очікується +25...+26 градусів.

"Погода найближча буде без спеки і без дошкульного холоду, суха, із переважаючим сонцем, ранковими туманами", - каже синоптик.

Наступний тиждень в Україні також буде весь теплий та сухий, прогнозує вона. Лише в середу дощі та невелике похолодання очікується на заході та півночі країни.

Оценка материала:

5.00 / 1
До України повертаєтья антициклон: синоптик Діденко розказала, що буде з погодою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.09.2023 488
Еще материалы раздела «Суспільство»