<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Політика
Росія
16.09.2023 546

Смерть Кадирова призведе до політичного катаклізму в Росії – аналітик

Стосунки між Москвою і Грозним можуть похитнутися через смерть путінського ставленика в Чечні.

4c857f0ba8faaf78051bcad42d202e72_16.09.23

Смерть лідера російської Чечні Рамзана Кадирова, який, за інформацією з різних джерел, перебуває у тяжкому стані або навіть у комі, може призвести до великого політичного катаклізму в Російській Федерації, де почнуть руйнуватися вибудувані за останні 20 років національно-політичні стосунки. Пише ТСН. 

Таке припущення зробив російський політичний аналітик і публіцист Олексій Лушніков у своєму дописі на Facebook.

"Якщо інформація підтвердиться і найближчим часом Кадиров помре, на Росію чекають непередбачувані турбулентні процеси", – вважає він.

За словами Лушнікова, ця подія, тобто раптова смерть Кадирова, стане більш значущою, ніж убивство Пригожина.

"Можуть зрушитися національно-політичні плити, наглухо зацементовані за останні два десятиліття", – припустив аналітик.

Раніше представник ГУР Андрій Юсов підтвердив, що у Кадирова загострилися хвороби, які призвели до його критичного стану. Йдеться про системні проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, ще в липні 2023 року з'явилася інформація, що в очільника Чечні Рамзана Кадирова погіршилося здоров'я, насамперед через проблеми з нирками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Смерть Кадирова призведе до політичного катаклізму в Росії – аналітик 5.00 5 2
Політика / Росія
16.09.2023 546
Еще материалы раздела «Росія»