<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Світ
16.09.2023 2006

Росія воюватиме з усіма пострадянськими країнами – депутат Держдуми

Депутат Державної думи РФ від правлячої партії "Єдина Росія" Євген Федоров заявив, що країну можуть очікувати війни з усіма республіками, які раніше входили до складу СРСР, оскільки Росія має намір їх анексувати.

Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на коментар російського політика.

Потенційну окупацію всіх пострадянських республік Федоров назвав "поверненням до складу РФ", а такі загарбницькі плани Москви - не "хотєлками, а заходами щодо забезпечення миру".

У цьому контексті депутат Держдуми РФ почав розмірковувати про протидію інших країн подібним агресивним амбіціям з боку Кремля, включаючи збройну боротьбу держав за свій суверенітет та територіальну цілісність.

"Усі колишні республіки рано чи пізно конфліктуватимуть або воюватимуть із Росією - це питання теорії. Деякі з них будуть не зараз - Білорусь. Грузія вже воювала, Україна. Це стосується в повному обсязі й Вірменії", - заявив російський політик.

Також він озвучив думку, що для уникнення війни нібито існує лише один спосіб - це "приєднання" цих держав до РФ "дипломатичним шляхом".

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія воюватиме з усіма пострадянськими країнами – депутат Держдуми 5.00 5 2
Політика / Світ
16.09.2023 2006
Еще материалы раздела «Світ»