<
НОВИНИ ДНЯ: Кремль готує диверсії у ЄС і готовий "жертвувати" агентурою – Bloomberg  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травня  Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головневсі новини дня
Політика
Росія
17.09.2023 449

У Держдумі зробили цинічну заяву про війну з усіма пострадянськими республіками

Такі бажання Москви називають "заходами щодо забезпечення миру".

25c355fe7baa5970323f4c84721c5bb7_17.09.23

Депутат російської Державної думи від керівної партії "Єдина Росія" Євген Федоров заявив, що РФ можуть очікувати війни з усіма республіками, які раніше входили до складу Радянського Союзу. Пише ТСН. 

Про це він заявив в одному пропагандистському Телеграм-каналу "Путін у Телеграм".

"Усі колишні республіки рано чи пізно конфліктуватимуть, чи воюватимуть із Росією. Це питання теорії. Деякі з них будуть не зараз: Білорусь. Грузія вже воювала, Україна. Це стосується у повному обсязі і Вірменії", - заявив Федоров.

За його словами, потенційна окупація пострадянських республік - це "поверненням до складу РФ". Загарбницькі плани Москви він називає не "хотілками", а "заходами щодо забезпечення миру".

Федоров цинічно заявив, мовляв, для уникнення війни нібито існує лише один спосіб - це "приєднання" цих держав до Російської Федерації "дипломатичним шляхом".

Як повідомлялося, Reuters пише, що розрив Росії з Вірменією поглиблює сумніви щодо впливу Кремля в колишньому СРСР, а також здатності Москви утримувати та поширювати владу на частини колишнього Союзу.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Держдумі зробили цинічну заяву про війну з усіма пострадянськими республіками 5.00 5 2
Політика / Росія
17.09.2023 449
Еще материалы раздела «Росія»