<
НОВИНИ ДНЯ: Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізації  Наступ росіян на Харківщині: в Defence Express оцінили можливості окупантів  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Україні  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 12 травнявсі новини дня
Політика
Росія
17.09.2023 392

Ким можуть замінити Кадирова у разі смерті – у Росії є три кандидата

За даними ЗМІ, Рамзан Кадиров уже кілька днів перебуває в комі.

d66def150f995cc6d4e0a2c31b7301d9_17.09.23

За даними розвідки України, лідер Чеченської республіки Рамзан Кадиров перебуває в комі, його стан значно погіршився. Пише ТСН. 

Як розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ інгушський журналіст Магомед Торієв, якщо Рамзан Кадиров  дійсно в комі, він буде в ній рівно доти, доки в Кремлі не буде прийняте рішення, хто стане на його місце. Ну, а вже потім Кадирову влаштують почесні похорони.

"Там загалом лише три кандидати, і один, як то кажуть, гірший за іншого. Це Адам Делімханов, депутат Держдуми від Чеченської республіки. Це голова так званого чеченського парламенту Магомеда Даудова. І далі всі дивляться у бік так званого патріота Вісмурадова (віцепрем'єр Чечні по силовому блоку та командир загону СОБР "Ахмат", – ред.). Ось це три основних кандидати, але знову ж таки з іншого боку Кремль у цьому плані дуже непередбачуваний… Можуть призначити російського генерал-губернатора, щоб перед росіянами це виглядало як ще одне підкорення Чечні", - розповів Магомед Торієв.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, московські медики не змогли вивести Рамзана Кадирова з коми.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ким можуть замінити Кадирова у разі смерті – у Росії є три кандидата 5.00 5 2
Політика / Росія
17.09.2023 392
Еще материалы раздела «Росія»