<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британіївсі новини дня
Політика
Україна
19.09.2023 403

Не тільки зустріч із Байденом: що іще робитиме Зеленський у Вашингтоні — CNN

Український лідер може виступити у Конгресі США під час обговорення додаткової допомоги Україні.

a3092d7c099a8067a22974a1269662aa_19.09.23

У четвер, 21 вересня, коли у президента України Володимира Зеленського запланована зустріч у Вашингтоні із американським президентом Джо Байденом, український лідер також може виступити у Конгресі США. Пише ТСН. 

Про це повідомляє CNN з посиланням на неназваного помічника президента України.

Промова перед сенаторами Сполучених Штатів під час візиту на Капітолійський пагорб може відбутися близько 10:00 за місцевим часом (тобто о 3:00 ночі за Києвом), коли розпочнеться спільне засідання Конгресу. Одним із питань, яке у цей час обговорюватимуть сенатори стосується запиту Білого дому про додаткову допомогу Україні.

Раніше джерела у Республіканської партії повідомляли CNN, що Зеленський не виступатиме у Конгресі США.

У грудні 2022 року президент Зеленський під час свого першого візиту до США від часу повномасштабного вторгнення під гучні оплески виступив у американському Конгресі.

Нагадаємо, раніше радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван повідомив, що зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом США Джо Байденом відбудеться після участі в заходах тижня високого рівня Генеральної асамблеї ООН у четвер, 21 вересня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Не тільки зустріч із Байденом: що іще робитиме Зеленський у Вашингтоні — CNN 5.00 5 1
Політика / Україна
19.09.2023 403
Еще материалы раздела «Україна»