<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Політика
Україна
19.09.2023 467

"Про батька забули, він у критичном стані": син мера Херсона розповів про полоненого Ігора Колихаєва

За словами родини Колихаєва, за півтора роки окупанти не висунули жодної вимоги.

d588ebec15ba7284435d20f4c158373f_19.09.23

Син міського голови Херсона Святослав Колихаєв розповів, що з’явилось більше інформації про його батька – Ігора Колихаєва, який був викрадений окупантами більше року тому зі свого робочого місця разом з колегами. Більшість з останніх вже звільнені.

Нові подробиці Святослав Колихаєв розповів в коментарі для ТСН.ua.

"Росія внесла ім’я батька в список полонених та передала цей перелік в Червоний Хрест. Своєю чергою, Червоний Хрест передав список Україні. Враховуючи те, що батько в полоні, я не знаю, коли його обміняють", - повідомив нам Святослав Колихаєв.

За словами Колихаєва-молодшого, окупанти за цей рік не висунули їхній родині жодної вимоги – ні фінансової, ні політичної.

"Що вони хотіли та хочуть від батька – на це питання зможе надати відповідь тільки він, коли його звільнять з полону", - каже Святослав.

До цього Святослав додає, що окупанти тримали батька в СІЗО Херсона, а перед тим, як ЗСУ звільнили обласний центр, росіяни вивезли міського голову на окуповану територію, а згодом у невідомому напрямку, не виключено, що в Росію.
Крім цього, Святослав каже, що безліч разів робив звернення до влади.

"Багато чого залежить і від української влади. Мене дуже вражає те, чому влада півтора роки не реагує, не звертає уваги. Були формальні відписки, я не бачив активних дій. Зараз ситуація на слуху, а до цього про це якось забули. Стан здоров’я у батька поганий, я би сказав – критичний. У батька є астматичне захворювання, при якому потрібен балончик з ліками", - каже Святослав Колихаєв.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Про батька забули, він у критичном стані": син мера Херсона розповів про полоненого Ігора Колихаєва 5.00 5 1
Політика / Україна
19.09.2023 467
Еще материалы раздела «Україна»