<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
19.09.2023 425

Удар по підводному човну "Ростов-на Дону": з'явились фото понівеченого судна

У Севастополі було пошкоджено дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону"

e01b0bae70df9e3d4ba54bee53b829ed_19.09.23

У ніч проти 13 вересня у Севастополі сталася серія гучних вибухів. Так звана окупаційна "влада" заявила про атаку на морський завод імені Орджонікідзе, де будують і ремонтують кораблі Чорноморського флоту Росії. Пише ТСН. 

Українська розвідка підтвердила удари в Криму та повідомила, що внаслідок атаки було пошкоджено дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону" та великий десантний корабель "Мінськ".

У Мережі показали, який вигляд має підводний човен "Ростов-на-Дону" після удару ЗСУ.

Так, на фото видно сильні пошкодження корпуса російського підводного човна – як мінімум дві глибокі пробоїни.

Нагадаємо, у ЗСУ розповіли, що під час атаки на Севастополь Україна застосувала британські "Storm Shadow" і французькі "Scalp".

Оценка материала:

5.00 / 2
Удар по підводному човну "Ростов-на Дону": з'явились фото понівеченого судна 5.00 5 2
Політика / Україна
19.09.2023 425
Еще материалы раздела «Україна»