<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
19.09.2023 689

Зеленський назвав дві переваги ЗСУ над армією Росії

Проблеми російської армії старі, вважає президент.

5060daf3321b718795591410e252dca7_19.09.23

Президент України Володимир Зеленський впевнений у перемозі країни. Він назвав переваги ЗСУ на російською армією. Пише ТСН. 

Про це він сказав в інтерв’ю СBS.

"Його (ворога - ред.) слабкість - це радянська система, це не така комунікаційність, як наша. Його слабкість - це велика недовіра всім своїм військовим, розвідникам тощо. Вони приймають рішення пізніше. Так, вони можуть бути дуже небезпечні, але вони повільніше нас. Тому наша перевага в мотивації, бо це наш дім. І друга перевага - ми набагато швидші. Тому не можна втрачати час, бо час - це наша зброя", - сказав він.

На запитання про військові дії взимку він заявив, що Україна не може гаяти час.

"Я постійно говорю нашим всім партнерам - ми не можемо втрачати час, забудьте про погоду, тощо. Там, де не можемо їхати броньовиком, давайте летіти. Де не можемо летіти, давайте пускати дрони. Де не можемо дрони, давайте щось посилювати і пробувати, проводити спеціальні операції нашими ССОшниками або розвідкою", - додав він.

Раніше Зеленський заявив, що прогрес у контрнаступі відбувається повільно, але запевняє, що українські війська просуваються вперед. З його слів, наразі лінія фронту перетворилася на артилерійську дуель, де росіяни й українці випускають по 40 000 снарядів на день. Війна з використанням безпілотників також сповільнила прогрес.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський назвав дві переваги ЗСУ над армією Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
19.09.2023 689
Еще материалы раздела «Україна»