<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Світ
19.09.2023 539

Чи справді Кадиров мертвий, як сказав чеченський опозиціонер: що трапилося з путінським фанатом

Історія з Кадировим набирає нових обертів.

4a861c94178a45a376e4756881a32b98_19.09.23

Очільник Чечні Рамзан Кадиров, після того, як він перебував у комі, ймовірно, помер ввечері 17 вересня. Про це заявляв чеченський опозиціонер Абубакар Янгулбаєв. Однак, чи справді Кадиров мертвий? Що насправді трапилося з очільником Чечні?

Про це йдеться в ексклюзиві ТСН.ua.

Подейкують, що літак ватажка зранку 18 вересня залишив Москву та повернувся до Грозного.

Тяжка хвороба Кадирова — фейк чи правда?

Ще кілька місяців тому у пресі з'явилися чутки про тяжку хворобу Кадирова. Чеченський лідер мав дивний вигляд, сильні набряки і говорив незрозуміло. Вже тоді йшлося про проблеми з нирками у путінського фаната.

Вранці 17 вересня ЗМІ підірвала топ новина: Кадиров у комі в одній з московських клінік. Чеченському ватажкові нібито зробили пересадку нирки, але орган не прижився. Згодом в його Telegram-каналі з'явилося відео, в якому живий Кадиров каже, що треба займатися спортом. Але, зазначимо, правдивість цього відео сумнівна.

Опозиція вважає Кадирова мертвим

Згодом чеченський опозиціонер Абубакар Янгулбаєв заявив, що Кадиров мертвий.

Інформацію про хворобу Кадирова підтвердили і у керівника головного управління розвідки України Кирила Буданова.

Смерть Кадирова поки залишає більше питань, ніж відповідей.

Мафіозні війни, переділ влади і майбутнє "кадировців": що чекає на Чечню

Голова Чечні має власну армію. До кого перейдуть підлеглі вірного піхотинця Путіна невідомо. Згадаймо долю бойовиків групи Вагнера. Чи повторить їхній буремний шлях армія "кадировців", побачимо.

Тримає під собою Кадиров і чеченський криміналітет, тож не виключаємо мафіозні війни грозненських Cosa Nostra.

А поки нагадаємо, що у Кремлі прокоментували стан здоров'я Рамзана Кадирова. Речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що вони "не володіють відповідною інформацією".

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи справді Кадиров мертвий, як сказав чеченський опозиціонер: що трапилося з путінським фанатом 5.00 5 1
Політика / Світ
19.09.2023 539
Еще материалы раздела «Світ»