<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великденьвсі новини дня
Політика
Україна
20.09.2023 1529

Вибухи в Криму: Буданов дав новий прогноз щодо життя росіян на українському півострові

ЗСУ вже до кінця 2023 року можуть розірвати сухопутний коридор РФ із тимчасово захопленим півостровом, вважає очільник ГУР.

ef222fbc2062242bfc6eddcc0b557672_20.09.23

Одразу в кількох районах Севастополя лунали вибухи. Окупанти заявили, що ситуація стабільна, а місцеві водночас кричали: “Жах”. Керівник головного управління розвідки України Кирило Буданов тим часом дав новий прогноз розвитку подій у Криму.

Про це йдеться в ексклюзиві на ютуб-каналі ТСН.ua.

Казковий мис Фіолент, що в Криму, в ніч проти 18 вересня був особливим. Про феєрверк там потурбувалися ЗСУ. Та й ударили не просто так. Саме там розташовано частину російської протиповітряної та радоелектронної боротьби.

Люди повідомляли про чотири вибухи в кількох районах Севастополя. Натомість окупанти атаку, як і завжди, заперечували. У них вибухи не фіксуються, пошкоджень немає, постраждалих теж.

Тим часом речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявила, що росіяни "повзають" півостровом так, щоб не потрапити під "бавовну", і часто ховаються за спинами місцевих жителів.

А начальник ГУР Кирило Буданов напророкував крах росіян у Криму. За його словами, ЗСУ вже до кінця 2023 року можуть розірвати сухопутний коридор РФ із тимчасово захопленим півостровом.

"Росіяни це добре розуміють, тож у відчаї передчасно розгорнули свої резерви", - сказав Буданов.

Напруженість усе зростає. Росіянам радять швидесенько тікати з українського Криму.

Додамо, що керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 рр. Микола Маломуж теж розповів про можливість розірвання сухопутного коридору Росії до окупованого Криму ще до настання зими.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вибухи в Криму: Буданов дав новий прогноз щодо життя росіян на українському півострові 5.00 5 2
Політика / Україна
20.09.2023 1529
Еще материалы раздела «Україна»