<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, а подекуди навіть грози: якою буде погода в Україні 13 червня  Скільки коштує однокімнатна квартира в містах України: де купити найдешевше  Допомога США змінила ситуацію на фронті в Україні, - Пентагон  Путін може втратити Крим: у The Telegraph озвучили "план" звільнення півострова  Дощовий фронт нарешті піде з України: яку погоду чекати у четвер  У Києві 16 червня відбудеться Марш рівності від "КиївПрайду"  Українців чекає третє підвищення цін на пальне від початку війнивсі новини дня
Політика
Україна
20.09.2023 442

Триває третя стадія війни: експерт пояснив, чому зараз Україні не час "видихати"

Петро Черник переконаний, що Росія не витримає тиску з боку ЗСУ та євроатлантичної спільноти.

cd2912e8915c1418fb96111bfb1e540b_20.09.23

Зараз українцям не можна "видихати". Триває третя стадія війни, коли відбувається перемелювання сил та засобів. У кого цих засобів буде більше, той і виграє війну. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військовий експерт Петро Черник у коментарі "24 Каналу".

На думку експерта, у стратегічному підсумку ЗСУ сильніші.

"Росія не витримає цього тиску…"

Петро Черник навів приклад Другої світової війни. Спочатку відбувся швидкий "бліцкриг" – італійці воювали проти греків до місяця. Згодом протягом трьох місяців, тоді французи програли нацистам.

"А все, що понад три місяці – це затяжний "бліцкриг", а все, що далі – третя стадія перемелювання ресурсів. У кого цих ресурсів буде більше, той війну і виграє. Єдиний в історії США шестизірковий генерал Джон Першинг сказав: "Битви виграють солдати, а війну – логістика". У стратегічному підсумку ми сильніші, за нами колосальний євроатлантичний простір. Не витримає Росія цього тиску", – упевнений військовий експерт.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський визнає, що прогрес у контрнаступі відбувається повільно, але запевняє, що українські війська просуваються вперед. Президент наголосив, що українська арміє не повинна дати Путіну перепочити.

Оценка материала:

5.00 / 1
Триває третя стадія війни: експерт пояснив, чому зараз Україні не час "видихати" 5.00 5 1
Політика / Україна
20.09.2023 442
Еще материалы раздела «Україна»