<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
21.09.2023 381

“Ми маємо виступити проти цієї неприхованої агресії”: Байден закликав світ не йти на поступки Росії

Вашингтон разом із союзниками планує підтримувати Україну в захисті її суверенітету та територіальної цілісності й надалі.

3dc5224379842219fcf8c09a72d45eab_21.09.23

За словами президента США Джо Байдена, Росія сподівається, що світ “втомиться і дозволить їй розчавити Україну без наслідків”. Пише ТСН. 

Про це стало відомо з виступу американського лідера на Генеральній асамблеї ООН 19 вересня.

“Але я запитую вас: якщо ми покинемо ключові принципи Хартії ООН, аби догодити агресору, чи зможе будь-яка держава-член бути впевненою у власній захищеності? Якщо ми дозволимо вирізати Україну, чи в безпеці незалежність будь-якої нації? Відповідь — ні”, — сказав Байден.

“Ми маємо виступити проти цієї неприхованої агресії сьогодні, аби запобігти іншим потенційним агресорам завтра”, — йдеться у промові.

Нагадаємо, експерт озвучив головне завдання Володимира Зеленського під час візиту до Вашингтона.

Оценка материала:

5.00 / 1
“Ми маємо виступити проти цієї неприхованої агресії”: Байден закликав світ не йти на поступки Росії 5.00 5 1
Політика / Світ
21.09.2023 381
Еще материалы раздела «Світ»