<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не будевсі новини дня
Політика
Світ
21.09.2023 556

Чи помер очільник Чечні Кадиров: відповідь ГУР

Смерть Кадирова може мати позитивні наслідки для борців за незалежність Ічкерії, вважають у ГУР.

03e5b1967f42fd82feefd80633b54fee_21.09.23

Скандальний голова Чечні Рамзан Кадиров поки що живий, однак його стан здоров'я - важкий. Пише ТСН. 

Про це повідомляє представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

"На жаль, дон. Поки живий дон (із гумором - ред.). Немає підтвердження про смерть. Але його стан здоров'я важкий. І це вже впливає на політичні режими навколо його режиму і в цілому архітектури і безпеки режиму Путіна", - заявив Юсов.

Він зазначив, що боротьба за перерозподіл влади уже почалася.

"Оскільки режим Кадирова глибоко дотаційний. І це все кошти із російського бюджету і не лише. Низка бізнесів, в тому числі на окупованих територіях і не лише. І за цю "спадщину" вже починається боротьба", - пояснив Юсов.

Однак у розвідці вважають, що смерть Кадирова може мати і позитивні наслідки для борців за незалежність Ічкерії, а також інших поневолених народів Кавказу. І Юсов впевнений, що вони тим шансом скористаються.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з'явилися інформація про можливу смерть Кадирова. Офіційно ні Чечня, ні Росія не коментували. У Кремліз замовчували його стан здоров'я. Натомість чеченський активіст Янгулбаєв стверджував, що очільник Чечні помер.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи помер очільник Чечні Кадиров: відповідь ГУР 5.00 5 2
Політика / Світ
21.09.2023 556
Еще материалы раздела «Світ»