<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцемвсі новини дня
Політика
Росія
21.09.2023 467

"Кадиров - російський генерал": Ісханов навів приклади "смертей", якими Путін відвертав увагу від нагальних проблем

Також депутат парламенту Республіки Ічкерія пояснив, чому не варто називати чеченські підрозділи, що воюють в Україні, "кадировцями".

4c857f0ba8faaf78051bcad42d202e72_21.09.23

Хворобу та можливу смерть очільника Чечні Рамзана Кадирова прокоментував депутат парламенту Республіки Ічкерія Хусейн Ісханов. За його словами, такою подією президент РФ Володимир Путін перемикає увагу суспільства від інших нагальних проблем. Пише ТСН. 

Про це йшлося в інтерв'ю депутата парламенту Республіки Ічкерія Хусейна Ісханова під час телемарафону.

"Я взагалі скептично відношусь до цієї інформації, тому що я давно спостерігаю за діями Володимира Путіна", - сказав депутат.

За його словами, ситуація з Кадировим є спробою привернути увагу до іншої проблеми.

"Це було саме з міністром охорони здоров'я Чеченської республіки, який ніби помер, зник, потім раз - виплив живим і здоровим. Те саме було с Тумсо Абдурахмановим, який застрелився, а потім ожив. Тобто це тактика така, щоб відвернути увагу від нагальних проблем, - розповів Ісханов.

Він також наголосив, що не варто називати чеченські підрозділи, що воюють в Україні, "кадировцями".

"Кадиров - це російський генерал, Кадиров - російський академік", - наголосив Ісханов.

Він впевнений, що навіть словосполучення "кадировські війська" - це теж спроба відвернути увагу саме від основної проблеми - від російсько-української війни.

"Чеченці, кадировці, буряти - пропадає ось ця картина, що російський солдат напав на Україну. Спробами за цими словами сховати... кремлівські злочини в Україні, сховати злочини російського народу... Це не один Путін напав, не чеченці напали, не буряти. Це Росія та російський народ напали на Україну", - пояснив Ісханов.

Нагадаємо, чеченський опозиціонер Абубакар Янгулбаєв заявив, що насправді очільник Чечні Кадиров мертвий.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Кадиров - російський генерал": Ісханов навів приклади "смертей", якими Путін відвертав увагу від нагальних проблем 5.00 5 1
Політика / Росія
21.09.2023 467
Еще материалы раздела «Росія»