<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Політика
Україна
21.09.2023 1045

У ВР зареєстрували законопроєкт про створення електронного реєстру військовозобов’язаних: що про це відомо

Його створюють, зокрема, для того, щоб оформлювати для громадян документи військового обліку.

144aa31db4d45a1b3e5ff977341e3167_21.09.23

В Україні в ВР зареєстрували проект закону про створення електронного реєстру військовозобов’язаних. Документ внесли до парламенту 18 вересня за номером 10062. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі ОК “Південь”.

Як зазначається, проєкт передбачає створення електронного реєстру. В нього вноситимуть дані  призовників, військовозобов’язаних, резервістів, а також дані про потреби армії в особовому складі.

“Його створюють, зокрема, для ідентифікації призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Також його створюють для того, щоб оформлювати для громадян документи військового обліку. Наприклад, він надаватиме можливість для громадян подавати електронні заяви про набуття статусу учасника бойових дій”, - зазначили в оперативному командуванні.

Нагадаємо, що Зеленський відповів, чи можливий великий прорив у контрнаступі-2023.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ВР зареєстрували законопроєкт про створення електронного реєстру військовозобов’язаних: що про це відомо 5.00 5 2
Політика / Україна
21.09.2023 1045
Еще материалы раздела «Україна»