<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
21.09.2023 439

Зеленський закликав Трампа оприлюднити свій план закінчення війни в Україні

Президент водночас застеріг американського політика стосовно "червоних ліній".

ec377c8079498c2ae40837605c9b699b_21.09.23

Президент Володимир Зеленський закликав ексголову Білого дому Дональда Трампа публічно презентувати свій план дій щодо закінчення війни в Україні. Пише ТСН. 

Про це повідомляє CNN.

Президент наголосив на "червоних лініях" у мирному плані закінчення війни.

Зокрема, Зеленський попередив Трампа, що Київ не буде розглядати будь-який мирний план, якщо він буде передбачати відмову України від своїх територій.

"Тож (якщо) ідея полягає в тому, аби забрати частину нашої території й віддати Путіну, то це не формула миру", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній президент США Дональд Трамп заявив, що Україні потрібно було укласти угоду із Росією та "віддати" їй деякі території.

Крім того, ми раніше інформували, що Трамп заявляв, що якщо його переоберуть 2024 року, то він закінчить війну в Україні за добу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський закликав Трампа оприлюднити свій план закінчення війни в Україні 5.00 5 1
Політика / Світ
21.09.2023 439
Еще материалы раздела «Світ»