<
НОВИНИ ДНЯ: Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Політика
Україна
22.09.2023 753

Удар по секретній базі окупантів у Мелітополі: поранено командувача 58 армії РФ — ЗМІ

В результаті ракетного удару десятки російських офіцерів опинилися в зоні ураження.

932c1b6e381e72fbaa67adc991a060c9_22.09.23

По секретній базі російських сил у тимчасово окупованому Мелітополі було завдано ракетного удару Силами оборони України. Поранення отримали десятки російських офіцерів, є загиблі. Пише ТСН. 

Про це повідомляють у четвер, 21 вересня, видання hromadske та Цензор.НЕТ з посиланням на власні джерела у Службі безпеки України.

У повідомленні йдеться, що окупанти облаштували секретний штаб на місцевому моторному заводі. СБУ перевірила цю інформацію та передала її військовим. Після цього відбувся влучний “приліт” по цілі.

В результаті ракетного удару було поранено командувача 58 армії РФ, яка воює на Запорізькому напрямку, а також начальника штабу. Загалом поранення отримали десятки російських офіцерів, близько десятки з них — ліквідовані.

Коли саме було завдано удару, у повідомленні не уточнюють.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі 19 вересня пролунали потужні вибухи. У ЗСУ повідомили про знищений ворожий штаб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Удар по секретній базі окупантів у Мелітополі: поранено командувача 58 армії РФ — ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Україна
22.09.2023 753
Еще материалы раздела «Україна»