<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
23.09.2023 509

США розширять виробництво мінометів через збільшення потреб ЗСУ, - ЗМІ

Сполучені Штати Америки розширюють і модернізують свої підприємства з виробництва мінометних систем і снарядів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання Shephard Media.

Зазначається, що армія США і підприємства оборонно-промислової бази розширюють і модернізують свої потужності, а також удосконалюють можливості з виробництва мінометних систем і снарядів.

Видання пише, що війна РФ проти України підвищила попит на міномети в усьому світі.

"Розуміючи необхідність бути готовими до поставок великих обсягів снарядів і систем, США нарощують зусилля щодо поліпшення своїх виробничих потужностей", - йдеться в матеріалі.

Як планується збільшити виробництво мінометів

Армія США і компанії оборонно-промислової бази нещодавно оголосили про інвестиції в розширення і модернізацію потужностей, а також у підвищення виробничих можливостей.

Частина армійської органічної промислової бази (OIB), арсеналу Вотервліт (WVA), пройде 15-річний процес модернізації.

Виробництво зброї збільшуватиметься через війну в Україні

Нещодавно повідомлялось, що транснаціональна компанія BAE Systems зі штаб-квартирою в Лондоні відкриє своє представництво в Україні. Також компанія локалізує виробництво в Україні.

До цього президент Володимир Зеленський розповів, що головним пріоритетом державного бюджету-2024 стане фінансування оборони та безпеки України.

Вчора стало відомо, що уряд Данії працює над викупом землі під колишнім збройовим заводом. Боєприпаси вкрай необхідні для України в короткостроковій перспективі.

Оценка материала:

5.00 / 2
США розширять виробництво мінометів через збільшення потреб ЗСУ, - ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
23.09.2023 509
Еще материалы раздела «Світ»