<
НОВИНИ ДНЯ: Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадоювсі новини дня
Політика
Росія
23.09.2023 580

Мобілізація в Росії: в ГУР розповіли, коли до армії РФ розпочнеться набір військових

Восени лави військових РФ можуть поповнитися.

0096209b77d41e19ee6db3904b7aafee_23.0923

В Росії увесь час триває прихована мобілізація. Тому може бути нова хвиля публічної мобілізації. І статися вона може восени. Пише ТСН. 

Про це повідомив у рамках єдиного телемарафону представник ГУР України Андрій Юсов.

"Прихована мобілізація там триває, вона не зупинялася. І весь цей час різноманітні мобілізаційні заходи, рекрутинг, де правдами, де неправдами, де у в' язницях... Така мобілізація триває, і 20 тисяч плюс на місяць до рашистської армії залучається. Тому як новина – може бути нова хвиля публічної мобілізації, часткова чи не часткова, тут уже не суть, як вона називатиметься... Власне, осінь для цього – саме той період, коли вона могла би бути оголошена", – зазначив Андрій Юсов.

Він також підкреслив, що коли зазначається цифра в 700 тисяч – йдеться не про одномоментну мобілізацію.

"Оголосити мобілізацію замало, необхідно встигнути зробити відповідні дії. Тобто її провести, потім цих людей розмістити, навчити, одягнути, тренувати... для того, щоб за якийсь період вони були введені в бій уже як злагоджені підрозділи... Коли звучить цифра 700 тисяч – йдеться не про одномоментну мобілізацію такої кількості людей", – зазначив представник ГУР України.

Нагадаємо, Науседа заявив, що Росія готується до ще масштабніших військових дій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мобілізація в Росії: в ГУР розповіли, коли до армії РФ розпочнеться набір військових 5.00 5 1
Політика / Росія
23.09.2023 580
Еще материалы раздела «Росія»