<
НОВИНИ ДНЯ: Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
23.09.2023 442

Синоптик Діденко прогнозує похолодання та дощі в Україні: де та коли чекати

Вже з вечора суботи погода на заході України зміниться.

1624437660_30-oir_mobi-p-sentyabr-dozhd-priroda-krasivo-foto-34_23.09.23

Найближими вихідними погода в Україні обіцяє бути прекрасною, але з вечора суботи у західних областях почнуться дощі, які згодом посиляться та принесуть похолодання. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко. Пише ТСН. 

За її даними, 23 вересня повсюди в Україні світитиме сонце, буде сухо й дуже тепло. Впродовж дня очікується +25...+29 градусів, на півдні та південному заході повітря прогріється до +30 градусів.

"Лише ввечері у західних областях атмосферний фронт організує дощі. Ці дощі посиляться в неділю, 24-го вересня, і йтимуть вже навіть із грозами, проте не виходитимуть за межі західних областей", - розказала синоптик.

Значна частина території України і в неділю належатиме сухій сонячній погоді, каже синоптик. Температура повітря 24 вересня суттєво не зміниться, лише в західній частині похолоднішає до +19...+23 градусів.

Зміна погоди в Україні - що відомо

Найближчі вихідні в Україні будуть дуже теплими. За даними Погода УНІАН, у багатьох областях повітря прогріватиметься до літніх +25°...+30°, буде сухо та сонячно.

Однак у західних областях у неділю пройдуть дощі, які принесуть з собою похолодання. Температура тут знизиться до +18°...+23°.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик Діденко прогнозує похолодання та дощі в Україні: де та коли чекати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
23.09.2023 442
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»