<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Політика
Україна
24.09.2023 456

Удар по штабу РФ у Севастополі коригували жителі міста та партизани, - АТЕШ

Жителі Севастополя та партизани допомогли українським військовим вдарити по російському штабу Чорноморського флоту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на АТЕШ у Telegram.

"АТЕШ та севастопольці коригували удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі", - сказано у повідомленні військового руху українців та кримських татар.

В АТЕШ уточнили, що вже довгий час збирають інформацію про військові об'єкти Севастополя та місця розміщення протиповітряної оборони. Така інформація допомогла ЗСУ оцінити обстановку та успішно завдати удару по штабу ворога.

Учасники руху також подякували російському Міноборони за затримки виплат військовим, які "допомагають залучити до співпраці офіцерів з Чорноморського флоту РФ".

Атака на штаб РФ у Севастополі

Нагадаємо, сьогодні, 22 вересня, у Севастополі пролунали вибухи. Пізніше з'ясувалося, що по штабу Чорноморського флоту РФ у місті було завдано удару.

У мережі публікували відео, на яких можна було помітити значні пошкодження будівлі та стовп диму.

Пізніше в Управлінні стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача ЗСУ підтвердили, що за атакою стояли українські військові.

Оценка материала:

5.00 / 1
Удар по штабу РФ у Севастополі коригували жителі міста та партизани, - АТЕШ 5.00 5 1
Політика / Україна
24.09.2023 456
Еще материалы раздела «Україна»