<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Світ
24.09.2023 864

Удар Азербайджану по базі російських «миротворців» у Карабаху - відео

Азербайджанська армія атакувала базу росіян у Карабаху.

93e84a56014e7081c41614f857d3514f_24.09.23

У Мережі показали кадри удару армії Азербайджану по базі російських "миротворців" у Карабаху. Пише ТСН. 

Відео опублікував журналіст Денис Казанський.

Казанський зауважив, що факт удару досі приховується Кремлем, щоб не визнавати ганьби, оскільки очевидно, що жодної помилки в цьому разі не могло бути і Азербайджан бив по росіянах навмисно.

"Але піти проти Азербайджану Путін панічно боїться. Тому російська держпропаганда замовчує те, що трапилося, і жоден Соловйов не вимагає завдавати ударів по центрах ухвалення рішень", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, в Карабаху 20 вересня обстріляли автомобіль із так званими російськими "миротворцями".

Загалом внаслідок обстрілу загинули 5 осіб.

Згодом стало відомо, що під час обстрілу "миротворців" РФ у Карабаху загинув заступник командира російського контингенту, капітан 1-го рангу Іван Ковган і ще декілька військових. Президент Азербайджану Ільхам Алієв перепросив президента РФ Володимиру Путіну за їхню загибель.

20 вересня "влада" невизнаної "Нагірно-Карабаської республіки" заявила, що припиняє вогонь і складає зброю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Удар Азербайджану по базі російських «миротворців» у Карабаху - відео 5.00 5 2
Політика / Світ
24.09.2023 864
Еще материалы раздела «Світ»