<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
24.09.2023 428

Польща підготувала транзитні коридори для українського зерна

Президент Польщі Анджей Дуда вважає правильним рішення про запровадження односторонньої заборони на імпорт українського зерна.

Про це Дуда сказав в коментарі польському телеканалу TVP1, цитує Канцелярія президента у Twitter.

Дуда наголосив, що Варшава вже підготувала транзитні коридори, якими українське зерно може проходити через Польщу та експортуватися туди, де воно необхідне.

За його словами, Польща намагається допомагати Україні й тим країнам, яким ця допомога потрібна.

«Вважаю, що це правильне рішення, що польський уряд зберіг заборону на продаж українського зерна на польському ринку. Однак потрібно водночас зробити все можливе, щоб транзит був якомога вищим», — підкреслив президент Польщі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Польща підготувала транзитні коридори для українського зерна 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.09.2023 428
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»