<
НОВИНИ ДНЯ: Спека повертається разом із зливами: якою буде погода в Україні на тижні 17 — 23 червня  Шольц вказав на небезпечний сценарій розвитку війни в Україні  Захід повинен вдарити по найболісніших місцях Росії: Кемерон розповів, чого боїться Путін  В Україну повернеться спека, але дощі ще не підуть: синоптик дав прогноз за новий тиждень  Оренда зростає в ціні: де в Україні найдорожче житло  Сунак про бажання Росії капітуляції України: цього ніколи не станеться  У NYT показали повний текст мирної угоди з РФ 2022 року, яка не відбуласявсі новини дня
Політика
Україна
24.09.2023 389

ЗСУ "ріжуть" логістику росіян на Бахмутському напрямку

Сили оборони України працюють, щоб перерізати логістику ворога на Бахмутському напрямку. Одна з важливих трас вже прострілюється нашими військовими.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі телемарафону.

"Один зі шляхів, ми вже можемо до нього добивати, це траса Бахмут - Горлівка, яка знаходиться за 3 км від лінії зіткнення, це робоча дистанція для наших мінометів та БПЛА", - сказав він.

Російські окупанти ще мають декілька інших логістичних маршрутів, якими постачають забезпечення для угруповування у Бахмуті. Це і траси, які ведуть з окупованої території.

"Проте ми продовжуємо зараз різати ці шляхи й продовжимо це робити далі, аби знекровити російське угруповання на цьому напрямку і завдати йому максимальних втрат", - додав Євлаш.

Нагадаємо, з літа наші бійці продовжують наступальні дії на сході та півдні України. Зараз активні бої точаться південніше Бахмута та на Мелітопольському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ "ріжуть" логістику росіян на Бахмутському напрямку 5.00 5 1
Політика / Україна
24.09.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»