<
НОВИНИ ДНЯ: Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадоювсі новини дня
Політика
Росія
25.09.2023 460

У РФ розпочалася "бензинова криза": розвідка Британії назвала причини

Нестача бензину та дизелю у РФ вплине і на інші країни.

d758398f7c778bfdab6602b3c2956b7c_25.09.23

У Росії останніми тижнями відчутна проблема нестачі бензину та дизелю. Пише ТСН. 

Про це йдеться у новому звіті британської розвідки.

Як зазначають аналітики, дефіцит виник через низку факторів, серед з яких попит з боку сільськогосподарського сектора, щорічне літнє обслуговування нафтопереробних заводів і привабливі ціни на експорт.

Відтак, щоб стабілізувати ринок РФ призупинила майже весь експорт бензину та дизелю. Це може вплинути на країни, які залежать від російського палива.

"Цей крок майже напевно ще більше обмежить поставки на глобальному ринку, маючи найбільший вплив на країни, які зараз залежать від постачання палива з Росії", - каже розвідка.

Раніше британські розвідники повідомляли, що від початку повномасштабного вторгнення до України російська окупаційна армія втратили трьох командирів одного з найпрестижніших повітряно-десантних полків Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
У РФ розпочалася "бензинова криза": розвідка Британії назвала причини 5.00 5 1
Політика / Росія
25.09.2023 460
Еще материалы раздела «Росія»