<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
25.09.2023 310

У Криму впевнені, що після удару по штабу ЧФ, Керченський міст знищать остаточно – Чубаров

У окупантів збільшуються панічні настрої після чергової атаки ЗСУ по Криму.

93fd6cfc1c7278de503133c7339da79e_25.09.23

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів, що після удару по штабу Чорноморського флоту у Криму люди з проросійською позицією починають ставити вимоги до влади стосовно систем протиповітряної оборони. Пише ТСН. 

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо".

Як розповів Чубаров, гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що під час пожежі в штабі Чорноморського флоту все навколо згоріло.

"Він каже, що там була ікона з зображенням адмірала Ушакова, який зарахований російською православною церквою до "лику святих". І нібито рама дерев'яна згоріла, але полотно, на якій зображено адмірала ціле. Він хоче 15 жовтня провести хресну ходу по всіх населених пунктах Севастополя", - повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу.

Рефат Чубаров також додав, що мешканці тимчасово окупованого Криму навіть прогнозують, що будуть нові атаки, а Керченський міст буде знесено.

Нагадаємо, речник Повітряних сил Юрій Ігнат, розповів, що ЗСУ завдали показовий удар по будівлі штабу командування Чорноморського флоту Росії в Севастополі, де відбувалися певні заходи у ворога.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Криму впевнені, що після удару по штабу ЧФ, Керченський міст знищать остаточно – Чубаров 5.00 5 1
Політика / Україна
25.09.2023 310
Еще материалы раздела «Україна»