НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
25.09.2023 484

ЗСУ вже цього року можуть зайти до Криму: військовий експерт назвав ознаки

Нині ЗСУ здобувають перевагу в повітрі ударами по різних об'єктах Криму, у майбутньому це може дозволити українській авіації працювати в небі над півостровом.

a1e8fd1e432ad871d9a47316c54298db_25.09.23

ЗСУ мають можливість ще цього року зайти до Криму. Недаремно зараз проводяться операції, які готують півострів як поле бою. Пише ТСН. 

Про це повідомив полковник запасу ЗСУ, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан у щоденному огляді фронту на "24 Каналі".

Про можливість заходу в Крим свідчать нинішні події на фронті та регулярні удари по півострову. Зокрема, 23 вересня в районі Джанкоя було чути вибухи.

Світан зазначив, що нині ЗСУ здобувають перевагу в повітрі ударами по різних об'єктах Криму. У майбутньому це може дозволити українській авіації працювати в небі над півостровом. Зокрема, наші Сушки та МіГи можуть скидати авіабомби та запускати ракети.

"Шанси зайти в Крим ще цього року є. Утім деокупувати його до січня не вийде. Особливо буде складно з гірською південною частиною. Однак на півночі тимчасово окупованого півострова наші війська можуть цілком опинитись ще цього року", - резюмував експерт.

Нагадаємо, раніше очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов уточнив, на які саме об'єкти в окупованому Криму спрямовані удари ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ вже цього року можуть зайти до Криму: військовий експерт назвав ознаки 5.00 5 1
Політика / Україна
25.09.2023 484
Еще материалы раздела «Україна»