<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Політика
Україна
26.09.2023 435

Бояться ударів ЗСУ. Окупанти залишають місця постійного розташування у Криму, - "Атеш"

Російські загарбники залишають місця постійного розташування у тимчасово окупованому Криму, побоюючись ударів ЗСУ по їхніх військових об'єктах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram партизанського руху "Атеш".

 

За інформацією партизанів, зараз російські окупанти всюди шукають місця тимчасового розміщення для своїх військ. Вони побоюються ударів по військових об'єктах.

Зокрема, командування севастопольського Нахімовського військового училища виселяє курсантів із казарм на нічний час. Шукаються місця по всіх хостелах та готелях.

"Подібне відбувається у багатьох військових частинах. Але їм не сховатися, адже у нас очі та вуха по всьому півострові. Окупанти або втечуть, або будуть знищені", - зазначили в "Атеш".

Удари по військових об'єктах РФ у Криму

Нагадаємо, останнім часом на території тимчасово окупованого Криму, практично щодня лунають вибухи.

Так, 22 вересня, повідомлялося про "прильоти" по штабу Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі, а також в інших частинах півострова.

Пізніше керівник ГУР Кирило Буданов розповів, що внаслідок атаки на штаб Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі загинули щонайменше 9 людей, поранення отримали 16. Серед них є російські генерали.

Оценка материала:

5.00 / 2
Бояться ударів ЗСУ. Окупанти залишають місця постійного розташування у Криму, - "Атеш" 5.00 5 2
Політика / Україна
26.09.2023 435
Еще материалы раздела «Україна»