<
НОВИНИ ДНЯ: Прикриття неба України з Польщі: польський політик зробив суперечливу заяву про ППО  Байден заявив, що він зупинив Путіна  Мобілізація: у представників ТЦК з’явився новий обов’язковий документ – хто не може вручати повістки  Спеку розбавлять дощі: прогноз погоди на понеділок, 8 липня  Що зміниться для військовозобов'язаних від 17 липня – відповідь Міноборони  Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липнявсі новини дня
Політика
Україна
26.09.2023 318

"ЗСУ ходять на полювання": Жданов розповів про втрати РФ у Бахмуті

Окупанти зазнають великих втрат на Бахмутському напрямку.

75b2cd6fd2bbfd0825ae92a1fed1f1c1_26.09.23

РФ тримає у Бахмуті два полки територіальних військ. Українські сили спеціальних операцій ходять туди на "полювання". Пише ТСН. 

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов на своєму ютуб-каналі.

"Ми кошмаримо цих "мобіків", не даючи їм заспокоїтися. Плюс допомагає артилерія, завдає там максимальної шкоди. Але місто ми саме не штурмуємо, ніяких наступальних дій у самому Бахмуті не проводиться", - заявив він.

Також Жданов наголосив, що окупанти зазнають великих втрат на Бахмутському напрямку.

"Тривають практично зустрічні бої. На одних ділянках противник намагається відновити втрачене становище, особливо у районі Кліщіївки. Ворог не заспокоюється і намагається контратакувати у надії повернути свої позиції, хоча там наші війська давно закріпилися, зачистка місцевості проведена", - розповів експерт.

Збройні сили України займають усі панівні висоти навколо Кліщіївки.

"Наша артилерія взяла під вогневий контроль основну дорогу Бахмут-Горлівка, що вкрай ускладнює логістику Бахмута і всього, що розташовано на північний захід від Бахмута, аж до Соледара", - написав він.

Де ще тривають активні бої

Жданов також розповів, що ведуться активні бої на Куп'янському напрямку.

"Ситуація трохи затихла, але противник продовжує вести перегрупування і готується найближчим часом спробувати відновити наступальну операцію".

Артилерійські дуелі та позиційні бої тривають на Лиманському напрямку.

"Найактивнішою ділянкою фронту виявилася Білогорівка. Всі атаки відбиті. Ми зберегли всі свої позиції", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
"ЗСУ ходять на полювання": Жданов розповів про втрати РФ у Бахмуті 5.00 5 1
Політика / Україна
26.09.2023 318
Еще материалы раздела «Україна»