<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червня  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
26.09.2023 449

Буданов назвав головну ціль безпілотників для атак на території РФ

За словами Буданова, третина російських заводів для ракетобування розташована якраз у європейській частині РФ.

a1faa58a19006fdabc22617a11b503ac_26.09.23

Одна із головних цілей атак дронів на території РФ – підприємства російського військово-промислового комплексу (ВПК), що працюють на ракетобудування. Пише ТСН. 

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов, передає NV.

За його словами, третина російських заводів для ракетобування, розташована якраз у європейській частині РФ. Тобто, досяжні для безпілотників.

Серед атакованих останнім часом підприємств Буданов назвав Брянський завод Кремній-ЕЛ, що виробляє електронне обладнання для ракет, по якому БПЛА били вже кілька разів, а також Редкінський дослідний завод (Тверська область РФ), де виробляють компоненти ракетного палива, — безпілотники вдарили по ньому 13 вересня.

За словами керівника ГУР, якщо подивитися на всі російські об'єкти, "схильні до якогось невідомого впливу", то можна побачити одну закономірність: усі вони працюють на ВПК РФ.

"Ми, коли відпрацьовуємо певні дії по об'єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння", – підсумував Буданов.

Нагадаємо, що цієї ночі, 25 вересня, Курськ був атакований безпілотниками. Як передає "24 Канал" із посиланням на свої джерела в ГУР Міноборони України, у Курську внаслідок атаки є влучання у будівлю російського МВС.

Також повідомлялося, що внаслідок вчорашньої атаки безпілотником по аеродрому "Халіно" в Курській області було знищено керівництво авіаполку РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов назвав головну ціль безпілотників для атак на території РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
26.09.2023 449
Еще материалы раздела «Україна»