<
НОВИНИ ДНЯ: Як довго Путін здатний продовжувати свою війну в Україні: що кажуть в НАТО  Байден відповів, чи мають США "план перемоги" України над Росією  Що буде з цінами в Україні: прогноз фінансових аналітиків, банкірів та населення  "Опиняються у пастці": Веніславський про чоловіків, які повертаються до України, щоб стати на облік  Як приготувати рагу з ранніх овочів за рецептом Савви Лібкіна  У нашого Всесвіту є двійник, де час тече в зворотний бік — вчені  Від багатовекторності Кучми до заявки на вступ: як Україна йде в НАТОвсі новини дня
Політика
Україна
26.09.2023 449

Буданов назвав головну ціль безпілотників для атак на території РФ

За словами Буданова, третина російських заводів для ракетобування розташована якраз у європейській частині РФ.

a1faa58a19006fdabc22617a11b503ac_26.09.23

Одна із головних цілей атак дронів на території РФ – підприємства російського військово-промислового комплексу (ВПК), що працюють на ракетобудування. Пише ТСН. 

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов, передає NV.

За його словами, третина російських заводів для ракетобування, розташована якраз у європейській частині РФ. Тобто, досяжні для безпілотників.

Серед атакованих останнім часом підприємств Буданов назвав Брянський завод Кремній-ЕЛ, що виробляє електронне обладнання для ракет, по якому БПЛА били вже кілька разів, а також Редкінський дослідний завод (Тверська область РФ), де виробляють компоненти ракетного палива, — безпілотники вдарили по ньому 13 вересня.

За словами керівника ГУР, якщо подивитися на всі російські об'єкти, "схильні до якогось невідомого впливу", то можна побачити одну закономірність: усі вони працюють на ВПК РФ.

"Ми, коли відпрацьовуємо певні дії по об'єктах оборонно-промислового комплексу, ставимо за мету тільки одне: уповільнити виробництво російського озброєння", – підсумував Буданов.

Нагадаємо, що цієї ночі, 25 вересня, Курськ був атакований безпілотниками. Як передає "24 Канал" із посиланням на свої джерела в ГУР Міноборони України, у Курську внаслідок атаки є влучання у будівлю російського МВС.

Також повідомлялося, що внаслідок вчорашньої атаки безпілотником по аеродрому "Халіно" в Курській області було знищено керівництво авіаполку РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов назвав головну ціль безпілотників для атак на території РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
26.09.2023 449
Еще материалы раздела «Україна»