<
НОВИНИ ДНЯ: Що буде з цінами в Україні: прогноз фінансових аналітиків, банкірів та населення  "Опиняються у пастці": Веніславський про чоловіків, які повертаються до України, щоб стати на облік  Як приготувати рагу з ранніх овочів за рецептом Савви Лібкіна  У нашого Всесвіту є двійник, де час тече в зворотний бік — вчені  Від багатовекторності Кучми до заявки на вступ: як Україна йде в НАТО  У Пентагоні відреагували на так звані "мирні" умови Путіна  Як приготувати запечені млинці під соусом бешамель: цікавий рецепт з Instagramвсі новини дня
Політика
Україна
27.09.2023 600

Окупанти, щоб стримати ЗСУ, кидають в бій навіть несформовані бригади – Буданов

Окупанти бояться втратити Бахмут, тому розриваються на два фронти.

Російські окупанти, намагаючись стримати контрнаступ ЗСУ, кидають у бій навіть несформовані бригади. Пише ТСН. 

Про це повідомив керівник української розвідки Кирило Буданов, пише The War Zone.

За його словами, військові РФ вимушені використовувати всі можливі сили для захисту. Вони не можуть одночасно ефективно стримувати ЗСУ і на півдні, і в районі Бахмута. Окупанти бояться втратити місто, тому розриваються на два фронти.

Водночас операції на Бахмутському напрямку, зокрема, були спрямовані на стримування російських сил на півдні. Активні дії українських військових не дозволили перекидати війська на Бердянський і Мелітопольский напрямки.

Військові РФ перекинули на північ від Бахмута 25-ту армію, яку щойно створили та навіть не укомплектували - орієнтовно 15 тисяч військових.

“Загроза для росіян втратити Бахмут змушує їх постійно передислокувати додаткові й додаткові сили в район Бахмута, що, звісно, ​​виснажує їхні ресурси з інших напрямків, як-от південь”, – зазначив голова ГУР.

Нагадаємо, що на Запоріжжі розстріляли двох російських окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Окупанти, щоб стримати ЗСУ, кидають в бій навіть несформовані бригади – Буданов 5.00 5 2
Політика / Україна
27.09.2023 600
Еще материалы раздела «Україна»