<
НОВИНИ ДНЯ: Як довго Путін здатний продовжувати свою війну в Україні: що кажуть в НАТО  Байден відповів, чи мають США "план перемоги" України над Росією  Що буде з цінами в Україні: прогноз фінансових аналітиків, банкірів та населення  "Опиняються у пастці": Веніславський про чоловіків, які повертаються до України, щоб стати на облік  Як приготувати рагу з ранніх овочів за рецептом Савви Лібкіна  У нашого Всесвіту є двійник, де час тече в зворотний бік — вчені  Від багатовекторності Кучми до заявки на вступ: як Україна йде в НАТОвсі новини дня
Політика
Україна
27.09.2023 516

Чи піде Зеленський на другий термін: відповіла перша леді

Рішення про другий термін буде ухвалюватися виключно до потреб українського суспільства.

4369d4b54b74e6521480f376173d8687_27.09.23

Перша леді України Олена Зеленська заявила, що не знає, чи буде президент Володимир Зеленський балотуватися на другий термін на майбутніх виборах. Пише ТСН. 

Про це пише видання The Hill.

"Ну, знаєте, це було дуже складне питання для мене. Знаєте, навіть коли він балотувався вперше, я не до кінця це підтримувала... Але якщо він буде балотуватися знову, якщо він балотуватиметься вдруге, якщо він вирішить, що це потрібно, ну, у нас є певний досвід, ми там були. Вже не так страшно, як було вперше", – сказала Олена Зеленська.

Зі слів Олени Зеленської, рішення про другий термін буде ухвалюватися виключно до потреб українського суспільства.

"Це також залежатиме від того, чи буде він потрібен нашому суспільству як президент, якщо він відчує, що українське суспільство більше не бажатиме його на посаді, він, ймовірно, не балотуватиметься. Але я підтримаю його, яке б рішення він не ухвалив", – додала перша леді.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський підбив підсумки свого візиту до Сполучених Штатів і Канади та розповів, яку допомогу отримає Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи піде Зеленський на другий термін: відповіла перша леді 5.00 5 1
Політика / Україна
27.09.2023 516
Еще материалы раздела «Україна»