<
НОВИНИ ДНЯ: Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
28.09.2023 442

Наказ Путіна зупинити контрнаступ ЗСУ до жовтня збільшує втрати армії РФ

Війська РФ проводять невпинні контратаки на фронті попри великі втрати.

5d3956aea272ab6642a70bebf0a628c1_28.09.23

Президент-диктатор Володимир Путін віддав наказ міністру оборони Сергію Шойгу зупинити контрнаступ ЗСУ до початку жовтня та повернути ініціативу на фронті російським військам для початку наступальної операції проти більших міст, як-от Херсон, Одеса, Харків чи Дніпропетровськ. Пише ТСН. 

Про це пише Business Insider.

За даними інсайдерських Telegram-каналів, Шойгу погодився з обома вимогами Путіна і пообіцяв їх виконати.

Наказ диктатора Володимира Путіна пояснює, чому російські окупаційні війська починають часті контратаки, навіть якщо вони обходяться російській армії великою ціною.

"Раніше були випадки, коли міністерство оборони Росії, побоюючись неминучої втрати прихильності Путіна, активізовувало свої зусилля з очищення військового командування, яке пропонувало чесні, але негативні погляди й поради та заявляло про недосяжні військові цілі за рахунок російських сил", – йдеться в матеріалі.

Так, у липні колишній високопоставлений російський генерал звинуватив Шойгу в державній зраді. Він також стверджував, що його було звільнено з посади після того, як він висловив занепокоєння проблемами, з якими стикаються російські сили на передовій в Україні.

Колишній генерал РФ Іван Попов зазначив, що "відсутність контрбатарейної боротьби, відсутність станцій артилерійської розвідки призведе до масової загибелі й поранень солдатів від ворожої артилерії".

Нагадаємо, експерт назвав справжню причину, чому Путін наказав Шойгу зупинити контрнаступ ЗСУ до жовтня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наказ Путіна зупинити контрнаступ ЗСУ до жовтня збільшує втрати армії РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
28.09.2023 442
Еще материалы раздела «Україна»