<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори  Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального: у ВР схвалив законопроєктвсі новини дня
Політика
Світ
27.09.2023 356

Переданий Україні список реформ не є умовою для військової допомоги, - Білий дім

Переданий від Сполучених Штатів Америки список пріоритетних реформ для якнайшвидшої інтеграції України в Європу не є умовою подальшої військової допомоги країні.

Про це розповів неназваний представник Ради національної безпеки США, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Голос Америки".

За його словами, документ - це робоча версія списку пріоритетних реформ, яку передали для "обговорення та відгуків".

"Цей список не є умовою для майбутньої військової допомоги. Реформи потрібні для євроінтеграції України", - сказав представник Білого дому.

Він зазначив, що в документі прописані реформи на строк трьох, шести та 18 місяців. Йдеться про наглядові ради державних підприємств, антикорупційні відомства, судову систему, а також оборонні підприємства.

Оценка материала:

5.00 / 1
Переданий Україні список реформ не є умовою для військової допомоги, - Білий дім 5.00 5 1
Політика / Світ
27.09.2023 356
Еще материалы раздела «Світ»