<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори  Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального: у ВР схвалив законопроєктвсі новини дня
Політика
Україна
28.09.2023 356

Український генерал заінтригував "гарними новинами" із південного фронту

Українські захисники стабільно просуваються на фронті.

bd65e377d30ced77a3faa6e4f6a57481_28.09.23

У ЗСУ анонсують "гарні новини" із Таврійського напрямку, що на південному фронті. Пише ТСН. 

Про це повідомив бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у телеграм-каналі.

"Таврійський напрямок. Будуть гарні новини. Наші воїни стабільно просуваються та знищують росіян", - коротко написав він.

До допису прикріпив відео із роботою підрозділу аеророзвідки "Кобра" 102-ї бригади ТрО. На кадрах показаний момент влучання українського дрона в бронетехніку противника. Внаслідок чого ворожа техніка була знищена. На місці удару залишився попіл.

Оценка материала:

5.00 / 1
Український генерал заінтригував "гарними новинами" із південного фронту 5.00 5 1
Політика / Україна
28.09.2023 356
Еще материалы раздела «Україна»