<
НОВИНИ ДНЯ: Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.09.2023 403

Коли у Києві відчутно похолоднішає: синоптик уточнила прогноз

Очікується, що температура у столиці знизиться до +18...+20 градусів.

У Києві найближчими днями збережеться тепла погода. Відчутне зниження температури очікується на початку жовтня. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"Кияни! Перше відчутніше похолодання, якщо це можна назвати похолоданням (за попередніми прогнозами), очікується у столиці якраз з початком жовтня. З 1-го числа, з наступної неділі", - уточнила вона.

За даними синоптика, температура повітря проти теперішньої, +24...+28 градусів, знизиться до +18...+20 градусів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найближче відчутне похолодання очікується 4-5 жовтня.

Погода в Україні до кінця вересня - прогноз

Синоптик Ігор Кібальчич прогнозує, що останні дні вересня в Україні будуть теплими та сонячними. Очікується, що температура буде на 3-6 градусів вищою за кліматичну норму - повітря прогріватиметься до +23°...+28°.

Водночас на півдні України очікується посилення вітру. Швидкість поривів сягатиме 15-20 м/с. Також майже по всій Україні (за винятком західних областей) збережеться тенденція посилення посухи та пожежної небезпеки у лісах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли у Києві відчутно похолоднішає: синоптик уточнила прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.09.2023 403
Еще материалы раздела «Суспільство»