<
НОВИНИ ДНЯ: Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сума  Українців попередили про погіршення погодних умов – подекуди град і шквали  Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNNвсі новини дня
Політика
Світ
28.09.2023 481

Чи живий командувач Чорноморського флоту РФ: експерт звернув увагу на кадр із відео

Існують серйозні сумніви, що адмірал Соколов зараз почувається добре.

bdb211f588b51eb468e7b92937fad4f0_28.09.23

На одному з кадрів селекторної наради у міністра оборони РФ Сергія Шойгу, на якій начебто був присутній командувач Чорноморського флоту Віктор Соколов, під його головою, ймовірно, не спинка крісла, а подушка лікарняного ліжка. Пише ТСН. 

На це звернув увагу військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, розмірковуючи в ефірі телеканалу FREEДОМ, чи вижив російський адмірал після ракетного удару по штабу.

“Чому кадр із Соколовим відрізняється від кадрів з іншими на конференц-зв'язку. Начебто він не на кріслі сидить, а начебто він на ліжку лежить. Можливо, він справді отримав якесь серйозне поранення, що не може зараз пересуватися. Тому в мене є серйозні сумніви, що Соколов зараз почувається добре”, – зазначив експерт.

За його словами, російській пропаганді було вигідніше використати якийсь старий кадр, а не мучитися з такою трансляцією.

“Ми бачимо цю бездарність російської пропаганди, яка намагається якось компенсувати серйозний удар по їхньому командному складу, який був здійснений Силами оборони України. Ось ці спроби якось викрутитися з настільки незручної ситуації – вони разючіше демонструють цю нікчемність і безпорадність, ніж будь-що інше”, – вважає Олександр Коваленко.

Нагадаємо, в середу, 27 вересня, російські пропагандисти опублікували ще одне відео, на якому командувач Чорноморського флоту РФ адмірал Віктор Соколов живий-здоровий, і навіть у парадному білому мундирі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи живий командувач Чорноморського флоту РФ: експерт звернув увагу на кадр із відео 5.00 5 2
Політика / Світ
28.09.2023 481
Еще материалы раздела «Світ»