<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори  Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липнівсі новини дня
Політика
Україна
28.09.2023 505

Кабмін призначив нових заступників міністра оборони: список

Ганни Маляр у списку заступників міністра оборони немає.

f21130cc9828d10177c91afb80548b59_28.09.23

У середу, 27 вересня, Кабінет міністрів призначив трьох нових заступників міністра оборони України. Пише ТСН. 

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Заступниками міністра оборони України стали:

  • виконавча директорка Українського ветеранського фонду Наталія Калмикова;
  • ексзаступник міністра фінансів України Юрій Джигира;
  • Катерина Черногоренко стала заступницею міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації. До цього вона працювала проєктним менеджером у Міністерстві цифрової трансформації.

За інформацією NV, Наталія Калмикова, ймовірно, займе місце колишньої заступниці міністра оборони Ганни Маляр. А Юрій Джигира буде відповідати за фінансовий напрямок у Міноборони.

Нагадаємо, що 6 вересня Верховна Рада призначила міністром оборони Рустема Умєрова замість звільненого Олексія Рєзнікова

18 вересня Кабмін звільнив усіх заступників міністра оборони України. Зокрема, посади позбулася наймедійніша з них Ганна Маляр.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кабмін призначив нових заступників міністра оборони: список 5.00 5 2
Політика / Україна
28.09.2023 505
Еще материалы раздела «Україна»