<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Політика
Україна
29.09.2023 593

РФ будує залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою і Донецьком: Андрющенко вказав на небезпеку

За його словами, у разі успіху знизиться залежність росіян від залізничного сполучення Кримським мостом.

66479601e2c5f3d32c45eebb884baf1e_29.09.23

Російські загарбники хочуть побудувати пряме залізничне сполучення з окупованими Маріуполем, Волновахою та Донецьком. Це допоможе ворогові вирішити проблеми військової та цивільної логістики. Пише ТСН. 

Про це повідомив у Телеграмі радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

"Зараз це не лише балачки, вони почали будівництво залізничного мосту біля с. Гранітне через річку Кальміус. В разі успіху це дозволить включити існуючу гілку Маріуполь-Асланове-Кальчик-Волноваха в пряме сполучення з Таганрогом та Ростовом-на-Дону", – каже Андрющенко.

За його словами, на практиці ця гілка залізниці не лише вирішить питання щодо військової та цивільної логістиці, але й кардинально знизить залежність росіян від залізничного сполучення Кримським мостом.

Андрющенко нагадав, що залізничне сполучення з Волоновахи йде:

  • на захід  йде далі через Розівку, Мелітополь в Крим
  • на північ – Донецьк.

Раніше повідомлялося, що у Маріуполі російський політик з Курська отримав ломом по голові і звинуватив у цьому "ждунів".

Оценка материала:

5.00 / 2
РФ будує залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою і Донецьком: Андрющенко вказав на небезпеку 5.00 5 2
Політика / Україна
29.09.2023 593
Еще материалы раздела «Україна»