<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
29.09.2023 474

Україна сама визначатиме, що буде перемогою у війні з Росією, - Пісторіус

Україна повинна виграти війну з Росією, однак це не може лежати в основі стратегії національної оборони Німеччини.

_pistorius_gettyimages_1230044206_10_650x410_29.09.23

Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ERR.

За його словами, Німеччина чітко заявила, що Україна має виграти ініційовану Росією війну.

Однак, на думку міністра, Німеччина не може ставити перемогу України в основу своєї стратегії національної оборони.

"Мета стратегії національної оборони не полягає в тому, щоб сказати, хто має виграти війну. Я абсолютно чітко заявив, що Україна має виграти війну. Як визначати перемогу, залежить тільки від України, а не від нас. Це не має жодного стосунку до нашої стратегії національної оборони", - сказав Пісторіус.

Як Україна бачить перемогу у війні

Варто зазначити, що українська влада давно виставила критерії перемоги у війні з Росією. Головним з них залишається вихід на адміністративні межі 1991 року та повернення віх окупованих територій.

При цьому президент України Володимир Зеленський поки відкидає можливість переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним. Головною умовою для українського лідера залишається виведення з території нашої країни російських військ.

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі заявляв, що Україні для перемоги треба вигнати понад 200 000 російських солдатів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна сама визначатиме, що буде перемогою у війні з Росією, - Пісторіус 5.00 5 1
Політика / Світ
29.09.2023 474
Еще материалы раздела «Світ»