<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Політика
Світ
29.09.2023 1809

На території РФ йдуть бої: працює легіон "Свобода Росії"

За інформацією російських добровольців, серед них немає постраждалих чи загиблих.

393bee73a84f267e0f9a5082cecef1ad_29.09.23

У четвер, 28 вересня, на території Бєлгородської області, що на кордоні з Україною, розпочався бій між добровольцями легіону "Свобода Росії" та путінськими вояками. Пише ТСН. 

Про це повідомляє пресслужба Легіону.

"Серед легіонерів поранених і загиблих немає, працюємо за планом. Казки про мінні поля залиште конашенкову. Продовжуємо зачистку нашої домівки від путінської скверни. Йде бій, усі деталі після. За Росію! За волю!" - йдеться у повідомленні.

Тим часом російські тг-канали з посиланням на оперативний штаб Бєлгородської області повідомляють про нібито "українську ДРГ", яка зайшла на території РФ. Там триває бій між прикордонниками РФ і "диверсантами".

"У кількох джерелах поширюється інформація, що в районі населених пунктів Старосілля та Теребрено відбулося заходження ДРГ. Жодного заходження не було. Прикордонники спільно з іншими силовими структурами розпочали бій на лінії розмежування", - заявили в Росії.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, СБУ влаштувала "блекаут" у Курській області РФ.

Оценка материала:

5.00 / 3
На території РФ йдуть бої: працює легіон "Свобода Росії" 5.00 5 3
Політика / Світ
29.09.2023 1809
Еще материалы раздела «Світ»