<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.09.2023 432

Помер зірка "Гаррі Поттера" Майкл Гембон, який зіграв Альбуса Дамблдора

Знаменитості не стало на 83-му році життя.

2950bfb2b391d38593b35284943c274e_29.09.23

Помер відомий британський та ірландський актор Майкл Гембон, який відомий за роллю Альбуса Дамблдора у фільмах про "Гаррі Поттера". Пише ТСН. 

Сумну новину повідомили його дружина та син. Відомого актора не стало в лікарні, куди він потрапив через пневмонію. Поряд із ним були його рідні.

На момент смерті Майклу Гембону було 82 роки.

"Ми з жахом повідомляємо про втрату Майкла Гембона. Улюблений чоловік і батько, Майкл мирно помер у лікарні, поряд зі своєю дружиною Енн і сином Фергусом після нападу пневмонії. Майклу було 82 роки. Ми просимо вас поважати нашу конфіденційність у цей болісний час і дякуємо за ваші повідомлення підтримки й любові", – йдеться в заяві, пише The Guardian.

Зазначимо, Майкл Гембон – відомий актор. Він знявся в багатьох картинах, як-от "Гангстери", "Експрес до Пекіна", "Сонна лощина", "Різдвяна казка". Однак найбільшу популярність акторові принесла роль чарівника Альбуса Дамблдора у фільмах про "Гаррі Поттера". В кінофраншизі він почав зніматися 2004 року, де замінив іншого актора Річарда Гарріса, якого не стало 2002 року.

Нагадаємо, влітку помер зірка серіалу "Ейфорія" Ангус Клауд. Нещодавно ж стала відома причина смерті 25-річного американського актора.

Оценка материала:

5.00 / 2
Помер зірка "Гаррі Поттера" Майкл Гембон, який зіграв Альбуса Дамблдора 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.09.2023 432
Еще материалы раздела «Суспільство»