<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
30.09.2023 414

Панує суцільний хаос: з'явилося нове фото знищеного штабу ЧФ Росії

Масштаби руйнувань говорять самі за себе.

4bc96bb7fac9f35d4212bf0ab88f652e_30.09.23

Внаслідок потужного удару ЗСУ будівля штабу Чорноморського флоту РФ в Севастополі зазнала серйозних пошкоджень. У мережі показали нове фото наслідків прильоту. Пише ТСН. 

Про це пише "Агентство. Novosti".

Знімок показує масштаб руйнувань. На ньому видно, що у будівлі зруйновано перекриття, а всередині панує хаос.

Що відомо про удар по штабу РФ у Севастополі

У п'ятницю, 22 вересня, в окупованому Севастополі пролунали потужні вибухи. Окупанти заявили про удар по штабу Чорноморського флоту.

Згодом у мережі опублікували відео влучного удару Сил оборони України по штабу командування Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі.

Стало відомо, хто "злив" місцерозташування штабу Чорноморського флоту РФ. За повідомленням руху "АТЕШ", це зробили самі ж російські офіцери. Їм запропонували за це фінансову винагороду, сума якої не розкривається.

Внаслідок потужної "бавовни" ліквідований командувач Чорноморського флоту РФ адмірал Віктор Соколов.

Інцидент у Севастополі прокоментували у Повітряних силах ЗСУ. Речник відомства Юрій Ігнат зауважив, що упродовж тижня загарбникам дуже неспокійно на окупованому півострові.

Оценка материала:

5.00 / 2
Панує суцільний хаос: з'явилося нове фото знищеного штабу ЧФ Росії 5.00 5 2
Політика / Україна
30.09.2023 414
Еще материалы раздела «Україна»