<
НОВИНИ ДНЯ: Картопля в соєвому соусі, запечена в духовці: рецепт смачного гарніру  Екстремальна погода: в Україні очікується тиждень рекордної спеки вище +40  "Путін висунув жорстку вимогу щодо захоплення нових територій": генерал Маломуж розкрив деталі  Мобілізація по-новому: з якими хворобами не забирають до ЗСУ  В Україні 7 липня без опадів, вдень подекуди до +37°  У Львові школи почнуть навчальний рік раніше: в чому причина  Лише 3% українців вважають "єОселю" інструментом вирішення житлового питання: дослідженнявсі новини дня
Політика
Світ
30.09.2023 449

Путін доручив сформувати загони "добровольців" для війни в Україні: хто за це відповідатиме

Росія продовжує набирати "гарматне м'ясо", щоб досягти бодай якихось успіхів у війні.

a7edeb70a4f4f1092da6077a673413cb_30.09.23

Кремлівський диктатор Володимир Путін провів зустріч із заступником глави міноборони та екскомандувачем "Вагнера". Президент РФ доручив створити "добровольчі підрозділи", які відправлятимуть на війну до України. Пише ТСН. 

Про це повідомляє офіційна пресслужба Кремля.

Деталі

Зранку 29 вересня російський глава держави зустрівся із заступником міністра оборони Юнус-Беком Євкуровим та ексглавою штабу ЧВК "Вагнер" із позивним "Сивою" Андрієм Трошевим.

Передовсім йшлося про формування "добровольчих підрозділів", яких відправлять воювати, а точніше – гинути в Україні. Для цього потрібно завербувати нових найманців. Такий досвід у колишнього начальника штабу ЧВК "Вагнер" Трошева є, адже він тривалий час перебував на фронті.

"На останній зустрічі ми говорили про те, що ви займатиметеся формуванням добровольчих підрозділів, які можуть виконувати різні бойові завдання. Ви самі понад рік воювали в такому підрозділі. Щоб бойова робота йшла найкращим і найуспішнішим чином", – йдеться в повідомленні.

Раніше йшлося про те, що у керівництві ПВК "Вагнер", ймовірно, стався розкол. Це може свідчити, що зусилля Кремля та Міноборони РФ розформувати терористичну компанію частково приносять успіх.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін доручив сформувати загони "добровольців" для війни в Україні: хто за це відповідатиме 5.00 5 1
Політика / Світ
30.09.2023 449
Еще материалы раздела «Світ»