<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Україна
02.10.2023 567

У Зеленського заявили, що Україна планує виготовляти власні засоби ППО

В України може побільшати озброєння.

Україна зможе розпочати виробництво власних систем протиповітряної оборони, для цього до нас приїдуть відповідні спеціалісти. Пише ТСН. 

Заяву про це зробив керівник Офісу президента Андрій Єрмак під час зустрічі з журналістами, передає РБК-Україна.

Єрмак розповів, що є дуже фундаментальне рішення, яке Україна почне реалізовувати вже незабаром.

"Скоро до нас прибудуть фахівці, які розроблятимуть план щодо власного виробництва всього, що нам потрібно, насамперед засобів ППО", – розповів керівник ОП.

Зброя для України

Держаудитслужба заблокувала роботу єдиного в Україні виробника високоточної зброї – Державного Київського конструкторського бюро "Луч", яке розробляє ректи "Нептун", "Стугна", "Корсар".

Франція має намір підтримувати Україну глобальніше. Так, йдеться не лише про передавання старої зброї та допомогу з ППО, а й про оборонні замовлення в країні та налагодження спільного виробництва зброї.

НАТО збільшить виробництво зброї для постачання Україні, а також для власних потреб.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Зеленського заявили, що Україна планує виготовляти власні засоби ППО 5.00 5 1
Політика / Україна
02.10.2023 567
Еще материалы раздела «Україна»