<
НОВИНИ ДНЯ: Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіли  Погода в Україні на 30 квітня: що прогнозують синоптики  Росіянин зарізав двох українських військових у Німеччині: все, що відомо про трагедію  Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
02.10.2023 1673

Данілов прокоментував можливість затяжної війни та звернувся до українців

Наразі ми не можемо зупинитися, бо тоді на нас відіграються усі.

8a25289e9671647d2802caa8207fb144_02.10.23

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував можливість затяжної війни України з РФ. Так, він закликав українців не панікувати, а боронити державу.

Про це Данілов сказав в інтерв'ю Наталії Мосейчук на каналі Мосейчук+. Пише ТСН. 

Треба зберігати стійкість

На жаль, Захід нерідко говорить про можливість затяжної війни. Як припускає Данілов, партнери, найімовірніше, спираються на фактори, які сьогодні "мають на столі".

"Несприйняття фрагментації Росії. Вони цього лякаються, і це є правда. Нам досі ніхто не може чітко дати відповідь на запитання, що таке наша перемога. Нам кажуть: "Ми вас підтримуватимемо до…" і далі слова "перемога" я ніде не чув", – сказав Данілов.

Так, Україні потрібне чітко розуміння щодо позиції наших партнерів. Чи будуть вони йти з нами до перемоги? Або ж вони йтимуть певний проміжок часу, а потім будуть дивитися й робити висновки?

Секретар РНБО запевняє: сьогодні тривають процеси, які точно йдуть на користь України. Зокрема, на території Росії.

"Наше завдання – тримати стійкість, не впадати в сум, не панікувати. Нам своє робити. Нам треба боронити державу, звільняти від агресора. Якщо ми зупинимося на цьому шляху, то майте на увазі, що тоді відіграються на нас усі – і не тільки Путін", – переконаний Данілов.

Він констатував: ми живемо у дуже складному світі, і нерідко навіть у країн-партнерів політична доцільність переважує ті чи інші речі, які ми називаємо цінностями.

Зауважимо, очільник ГУР МО Кирило Буданов переконаний, що війна в Україні не буде довготривалою.

Оценка материала:

4.00 / 4
Данілов прокоментував можливість затяжної війни та звернувся до українців 4.00 5 4
Політика / Україна
02.10.2023 1673
Еще материалы раздела «Україна»