<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.10.2023 495

З цими продуктами картопля "в мундирі" буде в сто разів смачнішою: кидайте просто до каструлі

Дієтологи повторюють, що картопля "в мундирі" — це найздоровіший спосіб приготування цього овоча. Але багато хто вважає, що така страва не смачна. Виявляється, треба просто знати, як її правильно варити.

c9592025ddbc3f5d458b8fa4b485b0b2_01.10.23

Щоб картопля в мундирі мала неймовірний смак, треба додавати до каструлі під час варіння деякі продукти. Пише ТСН. 

Налийте до каструлі воду і доведіть її до кипіння. Щойно на поверхні рідини почнуть з'являтися бульбашки, киньте кілька зубчиків очищенного часнику та стебла кропу (саме стебла — найароматніші).

Лише після цього викладайте до каструлі помиту картоплю. Не забудьте за п'ять хвилин до готовності посолити страву й кинути лавровий лист.

Щойно овочі зваряться, одразу вибирайте їх з води, щоб остудити. Тоді бульби почистяться дуже швидко і просто.

Гарнір із картоплі в мундирі буде набагато апетитнішим, якщо перед подаванням до столу облити його спеціальною заправкою з оливкової олії, подрібненого часнику і нарізаного кропу.

Як зварити картоплю в мундирі в мікрохвильовці

Щоб не мати клопіт на кухні під час приготування цієї страви, можна використати мікрохвильову піч. Правила готування доволі прості:

  1. Візьміть 4-5 картоплин приблизно однакового розміру. Ретельно промийте і дайте воді стекти.
  2. Помістіть бульби до поліетиленового пакету, зав'яжіть його і пробийте вістрям ножа кілька отворів.
  3. Покладіть на термостійку тарілку і поставте до мікрохвильової печі. Встановіть час 13-15 хвилин.

Щойно час мине, вибирайте картоплю — і можете одразу братися до дегустації страви. Таке приготування потребує мінімум часу ф зусиль.

Оценка материала:

5.00 / 1
З цими продуктами картопля "в мундирі" буде в сто разів смачнішою: кидайте просто до каструлі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.10.2023 495
Еще материалы раздела «Суспільство»