<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадку  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Резерв+ замість ТЦК. Як працює новий додаток для військовозобов'язанихвсі новини дня
Політика
Росія
01.10.2023 428

Російські терористи готуються до затяжної війни, – Британська розвідка

У розвідці Міністерства оборони Британії заявили, що згідно з документами міністерства фінансів Росії, Кремль планує спрямувати 30% загальних видатків держбюджету на війну у 2024 році. Це свідчить, що Росія готується до затяжної війни з Україною.

"Документи, які, ймовірно, просочилися з міністерства фінансів Росії, свідчать про те, що витрати Росії на оборону зростуть приблизно до 30 % загальних державних витрат у 2024 році", - пише йдеться у повідомленні розвідки.

Також, російське Міністерство фінансів пропонує оборонний бюджет у розмірі 10,8 трильйона рублів. Це еквівалентно приблизно 6% ВВП і збільшення на 68% у порівнянні з поточним роком.

"Повна інформація про російські витрати на оборону завжди засекречена, але ці цифри свідчать про те, що Росія готується до подальших багатьох років бойових дій в Україні", - наголошують у британській розвідці.

Напередодні міністр оборони країни агресора Сергій Шойгу заявив, що він очікує продовження війни до 2025 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські терористи готуються до затяжної війни, – Британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
01.10.2023 428
Еще материалы раздела «Росія»