<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2023 886

Скільки військових заводів в Україні розбомбила Росія за час війни: Шмигаль дав відповідь

За словами прем'єр-міністра, держава вже працює над проєктами з відновлення підприємств.

23475f03066ac1cbba0f0651e0d54c8f_03.10.23

Росія за період повномасштабної війни з Україною розбомбила близько 40 військових підприємств, але наш оборонно-промисловий комплекс все одно зміг наростити обсяги виробництва зброї. Пише ТСН. 

Про це повідомив очільник Кабміну Денис Шмигаль на Міжнародному форумі оборонних індустрій в Києві, передає Obozrevatel.

За словами прем'єр-міністра України, держава вже працює над проєктами з відновлення підприємств.

"Від таких атак (атак РФ - ред) постраждали 37 підприємств. Зараз опрацьовуємо додаткові пропозиції щодо їх відновлення", - уточнив прем'єр.

Водночас Шмигаль заявив про щомісячне зростання виробництва зброї та техніки. Він натякнув Росії: "Хто посіяв вітер - той пожне бурю".

За словами голови уряду, Україна працює над інтеграцією свого оборонно-промислового комплексу в промисловості країн-партнерів. З цією метою створюються спільні підприємства та сервісні центри. Частину відповідних проєктів Україна має намір обговорити в рамках Форуму.

Оценка материала:

5.00 / 3
Скільки військових заводів в Україні розбомбила Росія за час війни: Шмигаль дав відповідь 5.00 5 3
Політика / Україна
03.10.2023 886
Еще материалы раздела «Україна»